Viime yönä tajusin että tässä maailmassa tosiaan on vielä ihmisiä jotka välittää. <3 Joskus kun tuntuu että ketään ei kiinnosta, mutta viime yönä sain kuitenkin taas useammaltakin ihmiseltä niin kauniita sanoja että olen erittäin ylikiitollinen heille ja onnellisempi nyt kuin pitkiin aikoihin. Kiitos heille!! <3

Odottelen innolla koska paketti kolahtaa postiluukusta, pitäisi tulla lävistyskoruja. Niillä on kestänyt jo pidempään verrattuna aiempiin toimituksiin, mutta ei vielä niin kauaa että olisi huolenaihetta. Toivottavasti saapuisivat tänään, piristäisivät vielä kummasti lisää!

Aamukahvi jo lopussa, ja samaten maito. Pitäisi kuitenkin saada lisää joten pitääpä vaan käyttää maitoa säästeliäämmin. Neljään asti olisi selvittävä parilla kupillisella, mitähän siitäkin tulee..

Hiustenvärjäyspuuhaa aloin miettiä. Veikkaanpa että mustalla vetäsen ja sitten kysyn parin ihmisen mielipidettä mitä mieltä he olisivat pidennyksistä. Siis semmoisista shokkiväri, ja ei rastat eikä ihan suoratkaan mutta kuitenkin ns suorat. Jos nyt tajuatte. :D Kuitupidennykset siis. Ostin meinaan jokin aika sitten vihreää kuitua ja ah kun se olisi ihana saada päähän! Voisihan sinne pari rastaa väliin heittää mielenkiintoa tuomaan mutta että olisi pääasiassa sitä vihreää tai jotenkin. Ärsyttävää vaan että se kuitu on niin hemmetin helposti takkuuntuvaa. Kellään ideoita miten sitä saisi selviteltyä? En ainakaan harjalla ole onnistunut, sehän katkeaa perkele tai takkuuntuu vaan pahemmin. Kertokaa ihmeessä jos jollain on idiksiä.

Ja ihan vain mainitakseni: Vittu kun Facebook ei toimi!!! Ja se siitä.