Hoitelinpa tuossa äsken tosiaan raha-asioitamme kuntoon päin. :) Mahtavaa saada kerrankin jotain aikaan.

Tänään olisi hiustenvärjäys edessä ja samaten jos saisin laitettua parit irtohiukset tuonne sekaan ihan vain vappua ajatellen. Heti sen jälkeen ne täytyy sitten ottaa jo pois, jos ne edes itseni laittamina pysyvät siihenkään asti. :D Katsoopa nyt.
Voisi myös pari korvista laittaa itselle, saisi tuota korvaprojektia joskus johonkin suuntaan hyvällä tuurilla... Tätä tahtia ei oikein tuppaa edistymään. Mietin myös josko laittaisi huuleen yhden lävistyksen, tuohon Vertical Labretin alle (eli siis alahuuleen keskelle). Siihen pitäisi laitta erittäin pieni pallo ja hankkia nopeasti bioplastia oleva koru, ettei hankaa ikeniä ilkeästi ja haitallisesti. Lauantaina voisi hyvällä tuurilla lävistellä, jos vain sopiva koru on ja saan katsottua paikan sellaiseksi ettei se jää Vertical Labretin varjoon. <:
Voisin myös jopa koittaa piirtää sitä jalkatatskaani sellaiseksi että tatuoija tajuaa idean. Voi olla aika epäymmärrettävissä jossen piirrä minkäänlaista ideaa paperille. Luonnoksen ja hyvien puhelahjojeni ansiosta saankin jo sitten selitettyä ideani aika täydellisesti. :D

Beltane on kohta. <3 1.5. Ihan vaikka sen kunniaksikin voisi lävistellä, ja ehdottomasti on mentävä ulos haahuilemaan! Tiedä sitten onko mulla mihinkään sen kummempiin viettämisiin aikaa (riippuu Tarusta), mutta jos ei ole niin ulkona käveleminen on mahtava tapa myöskin. Voi mennä keskelle metsää ja tuntea olevansa yhtä luonnon kanssa. Heittäytyä halailemaan puita ja makoilemaan keskelle pusikkoa kunhan vaan muistaa laittaa tarpeeksi rönttöiset vaatteet ettei tarvitse pelätä jos ne hiukan likaantuvatkin.

Olisikohan mitään hyvää biisiä mikä kuvastaisi tämän hetkistä olotilaani? Eilen olin jotenkin aivan rakastunut, sama olo jatkuu hiukan vielä tänään. Sen kunniaksi heittäkäämme vaikka seuraava kappale:

http://www.youtube.com/watch?v=fkEIv3k2_dI

Pahoittelen etten osaa hienommin linkittää, mutta kuunnelkaa ihmeessä. Upea kappale.