Tänään olisi tarkoitus ommella hiukan lisää, jossen nyt ihan lässähdä tässä aamutoimien (eli kahvi, tupakka ja dataus) lomassa. Tuskinpa kyllä. Ajattelin kohta mennä meikkaamaan, sillä tarkoitus olisi nähdä kaveria tänään, ainakin noin niin kuin alustavasti. Tosin ei minulla mitään estettä ole ja tuskin kaverillakaan jos kerta hän tapaamista ehdotti. Mutta ilmeisestikin soittelemme tänään vielä.

Mulla on ainakin kaksi hametta joita en tuollaisenaan käytä. Mitähän niille voisi tehdä? Sitä toista pitää sovittaa, se meinaan saattaa olla että se EHKÄ menee ihan tuollaisenaan, jossei lantiomallina niin vyötärömallina sitten.

Tatskaliikkeeseen pitäs käydä heittämässä eräs lappunen. Enempää en paljasta sillä se liittyy tulevaan tatuointiini. ;) Malttakaa nyt torstaihin asti. Kun mullakin on tässä malttamista... No, jospa ompelu vie hiukan tatskaintoa pois? Tai ei kyllä vie, mutta piti sanomani lähinnä että jos unohtaisin tatuoinnit hetkeksi.

Olisi kovin helppoa asettua keittiön mukavaan korituoliin ja alkaa sutia naamaa. Se olisikin ensimmäinen kerta varmaan ainakin vuoteen kun meikkaan ihan heti aamusta. Yleensä keikun ylhäällä ainakin kolme tuntia ennen kuin meikkaan. Voisin siis rikkoa rajojani! Ja olisinpahan ainakin valmis sitten jo heti, ei tarvitsisi myöhemmin miettiä muuta kuin mitä pukee päälle.

Yksi kirjekuorikin pitäisi viedä (taas). Katsotaan jahka jaksan. Ennen neljää mutta siihen on vielä rutkasti aikaa!