Meille tuli perheenlisäystä tuossa alle kaksi viikkoa sitten. :)

Rottapojat Fred ja George, synt. 5/09. Kovin vilkkaita ovat ja kovia syömään. Seurallisia kun mitkä. Toinen pojuista kylläkin eilen oli ilmeisesti nälissään ja päätti sitten puraista Tarua sormesta... Eipä siitä onneksi sen kummoisempia tullut, ihan pieni haava vain. Taru ei edes paljoa itkenyt. En edes käsitä miten tämäkään pääsi tapahtumaan sillä vahdin itse vieressä, mutta ilmeisesti ei hyvä heilu kun yhdistää vilkkaan Kaksoslapsen ja vieläkin ehtiväisemmän ja nälkäisen rotan...

Tässä olisi kuvia kahdesta kultaisesta pojastani. :)

1252047310_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Fred ^^

1252047298_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja George ^^

Toisilla on niiiiiin suloiset pikku kuonot ja hännät ja tassut ja voi että ne on kasvaneetkin jo hiukan, nämä kyseiset kuvat on otettu heti kun he saapuivat, nyt molemmat pojat ovat jo paljon muhkeampia ja muutenkin isompia eivätkä tuollaisia pikku laiheliini-vauvoja kuin näissä kuvissa. <3

Kissojahan meillä siis ei ole enää, eli rotat saavat olla suhteellisen rauhassa. Tälläkin hetkellä ne nukkuvat vierekkäin häkissään. Viimeisin kissa joka meillä oli, oli Tiuku, mutta se meni hetkeksi hoitoon äidilleni jolla on Iisi-kissa ja Iisistä ja Tiu'usta tuli sitten kuin paita ja perc vaikka ennen ne olivat verivihollisia.. Hyvä heille että löysivät toisensa, eivät ole yksin kumpikaan, mutta surkea minulle että jouduin luovuttamaan pienen kisupalleroni äitini hoiviin. Asiaa auttaa kyllä se että tiedän että kisut voivat siellä hyvin. <3

Ja sitten tylsempiin asioihin. Eipä muuten tylsempiin, mutta kun tuo sää on vähän mikä on, eli harmaa ja sateinen ja kylmä, niin että ei oikein kiinnostaisi lähteä käymään kaupungissa, vaikka muuten ihan jees sillä olen menossa katsomaan tatskaluonnostani. Kuva naputetaan ihoon tiistaina. Silloin näette millainen se on, ennen en paljasta. ;) Jännitystä elämään.

Pitäis autokin katsastaa. Onneksi tässä on vielä melkein kuukausi aikaa, niin ei vielä tarvitte ressata.

Kesäkin meni hienosti. Oli oikein hauskaa. Pääasiassa.
Juhannus oltiin Suonenjoella mökillä ja muuten oikeastaan vain kotona, paitsi elokuussa lähdin kaverini kanssa Forssaan rakkaan kummitätini luokse kahdeksi yöksi. <3 Oli aivan ihanaa! Siitä oli niin kauan kun olin siellä viimeksi yöpynyt!
Mukaan sieltä tarttui myös kolme kirjaa (Divarista joka on ollut paikoillaan iät ja ajat), mm. Silmarillion jonka tahdon lukea yleissivistyksen vuoksi. Kerran koitin aloittaa sitä, mutta tyssäsi toisen sivun jälkeen, niin raskasta tekstiä. Olen kuitenkin sinnikäs ja josko saisin sen vuodessa luettua. Myöskin eräs seksikirja ja horoskooppikirjakin tarttuivat messiin.
Samaten torilta löysin noidankattilan, olikohan se kuparia. Se roikkuu keittiön katossa kunnes tarvitsen sitä rituaaleihini.

Nyt jos vaikka hipsisin tästä suihkuun tai jonnekin, muuten alkaa pian tulla kiirus. Ja epäilen jaksatteko tätäkään pitkää tekstiäni lukea, mutta olipa paljon asiaa kun siitä on niin kauan kun olen viimeksi kirjoittanut. Pahoitteluni siis lukijoilleni että olette näin pitkään joutuneet odottamaan postausta! Toivottavasti tässä on edes hetken ilo. :)