Huomenna olisi tiedossa sitten ilmeisestikin viisi lävistysasiakasta. Sopiihan se mulle, saan rahaa! Ja muutenkin ihan kiva päästä pitkästä aikaa neulan ja pihtien varteen, on jo viime kerrasta aikaa. En edes muista kuka oli viime asiakkaani, taisi kyllä olla siskoni. Ehkä.

Alkaisi jo nyt tämä lääke vaikuttaa, pääsisin nukkumaan... Aamulla pitää nousta aikaisin ja pitää olla myöskin skarppina huomenna, muuten survon neulaa mihin sattuu. No en nyt ehkä ihan sentäs, mutta ei kannata ottaa riskiä...

Kamala shoppailuhinku iski kun kuvasin tänään nuo kengät ja sen mekon. Pitänee vain tyytyä vaatekaapin sisältöön vielä toistaiseksi. En käytä hirveän useita eri vaatteita, eli josko nyt pitkästä aikaa jaksaisin penkoa kunnolla ja löytää jotain ihan kunnollista päällepantavaa sitten huomenna.

Taru nukkuu jo ja Jani tuossa vielä koikkuu. Se katsoi äsken Aladdinin. Minä luin pari kirjaa tuossa parin tunnin aikana ja Otto on dataillut. Hienoa, eikös. Kehittävää etten sanoisi.

Eipä taaskaan tule mitään tämän järkevämpää, joten ehkä jätän teidät rauhaan ja lähden odottelemaan unen tuloa. Hyviä öitä.