Minä itse henkilökohtaisesti en meinaa osata näin isolla kirjoittaa, mutta koska kovin moni on jo sanonut että käyttämäni fontti on liian pientä, päätin panostaa isommalla kirjoittamiseen. Voi olla että joskus lipsahtaa pienempi fontti, mutta älkää häiriintykö, muistuttakaa niin opin vielä!

Katsoin äsken Epic Movien. Se on parodia erinäisistä elokuvista, erityisesti fantasia -sellaisista. Oli aika hauska. Nauroin sisäisesti erittäin paljon siinä kohtaa kun kuviossa olivat Harry Potter, Ron ja Hermione, sekä siinä kohtaa kun mukana oli Jack Sparrow (tosin tässä elokuvassa hänet oli erinomaisesti nimetty Jac Swallowsiksi :D ). Jos siis kaipaatte jotain elokuvaa jolla ei tarvitse paljon päätään vaivata, suosittelen tätä.

Tein tänään taas löytöjä omalla vaatekaapillani. Löysin vanhan flamencohameeni, joka vielä on minulle suht sopiva. Hiukan se kiristää vyötäröltä, mutta enköhän selviä jos sitä joskus käytän. Ajattelin että se sopisi hienosti käytettäväksi korkkareiden ja jonkun löysän paidan ja ehkä liivin kanssa. Nähtäväksi jää.

Huomenna olisi edessä toivon mukaan UFF-kierros. Erään lähikirppiksenkin ajattelin katsastaa. Jossen UFFiin asti jaksa raahautua niin sinne lähikirpparille ainakin. Kävin siellä jo kerran, mutta minulla oli Taru mukana ja hän ei meinannut viihtyä, joten täytyy ottaa uusiksi oikein ajan kanssa.

Nyt hipsin tästä nukkumaan, ja kaikki jotka tätä lukevat, vastatkaa ihmeessä "kyselyyn" täällä Kiinnostaa.