Tässä tämä hamonen noista edellisen postauksen punaisista kankaista.

Tämän tekemisessä ei kauaa nokka tuhissut. Ensin ompelin kaikki kolme kappaletta yhteen, sen jälkeen ompelin kujan kuminauhalle ja sitten kuminauha paikoilleen. Hemmetin kireän kuminauhan tähän tarvitsikin, muuten tämä putoaisi nilkkoihin alta aikayksikön, on meinaan yllättävän painava, vaikkei kyllä katsoessa uskoisi.

1254820036_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tätä voi käyttää joko vyötärömallisena, tai sitten...

1254820044_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

...lantiomallisena. Eipä siinä paljoa eroa ole, mutta hitunen kuitenkin. Voi olla että tämä pääsee useammin käyttöön vyötärömallisena, mielestäni tuo helma ei ole ollenkaan hyvän mittainen jos tätä pitää lanteilla.

Enkä kyllä tiedä kuinka usein käytän tätä muutenkaan, en oikein osaa pukeutua punaiseen... Ainoa missä punainen on oikeastaan melkeinpä paras vaihtoehto on hiukset (minulla henk. koht. siis), mutta vaatteissa en ole käyttänyt punaista piitkään aikaan. Katsotaan josko oppisin uudelleen punaiseen pukeutumisen jalon taidon.

Kova hinku olisi taas ommella, mutten juuri nyt pysty sillä Taru on hereillä ja Otto on salilla niin ettei ole lapsenvahtia jos ompelisin. Taru kun tuppaa tulla aina nykimään kankaita, kai se yrittää auttaa. :) Jotenka säästän erittäin paljon hermojani jos säästän ompelemisen sellaisiin hetkiin kun Taru ei ole nykimässä.